Scouting gaat weer van start!

Scouting gaat weer van start!

In het weekend van 26 augustus 2023 gaat het nieuwe scoutingseizoen weer van start! Vanaf dan zijn de leden van de Rotterdamse scoutinggroepen weer wekelijks welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen, waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Ook tijdens het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers: van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook op primitieve wijze pizza’s bakken in een houtgestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma.

 

Zomerkampen

Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen al niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest.

 

Doe mee!

Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven genoemd worden je aan? Kom dan eens kijken! Zoek hier een scoutinggroep bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom!